"The last USB device malfunctioned and windows does not recognize it"


#1

HI There,
I have been using the Pluggable USB 3.0 docking station for about 6 months without any problems (minor only) and today it stopped working.

I did move offices and had to unplug and replug when I got to the new location but otherwise everything else way constant with respect to the hardware.

I use my Lenovo Flex 5 and 2 external monitors by way of the docking station (DS). I use the HDMI and DVI. I also connect my ethernet cable through the DS.

So all of a suddden, none of my monitors are recognized nor are any devides plugged into the DS.

I tried different outlets, pluggin and replugging everything and rebooting.

The imagine below is the error message I keep getting
thank you so much for your help
Jordan !](https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1624673/pluggable_inline.png?1500641602)](https://d2r1vs3d9006ap.cloudfront.net/s3_images/1624673/pluggable.png?1500641602)


#2

For the benefit of anyone else following this thread, Jordan also reached out to us directly via support@plugable.com and we are in the process of sending a replacement docking station. Since every case is different, should anyone else encounter similar symptoms, please reach out to us directly via support@plugable.com and include one of our PlugDebug files (http://plugable.com/support/plugdebug) as this will help us to determine the next steps.

Thank you,

Bob
Plugable Technologies
www.plugable.com/support


#3

Got my new docking station within a couple of days of posting this. It works great, no further issues. Thank you guys so much for your support!


#4

Thanks for update Jordan, glad to hear things are working well with the replacement.

Please let us know if you need any help in the future, and please have a good day!

Bob


#5