Screen is pixelated and shaking


#1

Hello,

I just received my UGA-2K-A in the mail. I plug it in, and it everything seems to be great. Everything is working just as promised.

After about 1 hour of work, the screen starts to pixelate just a little bit.

After a whole days work, the screen has become unusable. The screen is shaking, and pixelating really bad. I tried switching monitors, does the same on other monitors. I tried switch USB ports, doesn’t help.

I am running a 2008 MacBook Pro with:

Processor 2.8 GHz Intel Core 2 Duo
Memory 4 GB 1067 MHz DDR3
Graphics NVIDIA GeForce 9600M GT 512 MB

Software Mac OS X Lion 10.7.4 (11E53)

Is there something that can be done, or did I get a faulty product?

Thanks,

Kyle


#2

Hi Kyle,

Thanks for contacting Plugable. Sorry about the problems that are occurring with the UGA-2K-A.

DisplayLink just released a new driver for the Mac, so I wanted to make sure that was the version you were using. You can find it at http://www.displaylink.com/support/sl…. If this is not the version you’ve installed, please delete the current driver and install the one at the link I just provided.

If the problems persist with the new driver or the new driver was the driver you’d already installed, can you run the diagnostic tool linked from http://plugable.com/support/tools/dis… and send the compressed output files to support@plugable.com with the subject “Mac DisplayLink Files for Aaron”? This info will help me determine next steps.

Sorry again for the lack of a proper experience. I’ll do my best to help get everything working properly as quickly as possible.

Best Regards,

Aaron
Plugable Technologies


#3