NO LED Light and Unit does not work


#1

We purchased a Plugable UD-160A through Amazon for Christmas. We loaded the drivers into our new Dell XPS 15z laptop and everything worked well for 1 week. When we went to use our computer this morning, the blue led light on the Plugable UD-160A was out. We have replugged it into several outlets and the light still does not come on. The computer does not recognize the Plugable UD-160A and none of the equipment that is plugged in works while plugged in the Plugable UD-160A.

Can you help us solve this problem or assist us in replacing the Plugable UD-160A?

Thank you in advance for any assistance that you can provide to us.

Tom and Nancy Kirby
Tulsa, OK


#2

Hi Tom and Nancy,

Thanks for posting here! It does look like the AC Wall Power Adapter of the Plugable Docking Station UD-160-A has failed. Without the power adapter the unit will not be able to power up or work. I apologize for the frustration caused!

We will definitely send you a replacement to get you up and running at the earliest.

As soon as you shoot us an email at support@plugable.com with your Amazon Order ID, the serial no (given at the bottom) of the device and the best address to send the replacement, we will ship it to you.

Thanks for your patience while we get this replacement to you!

Regards,
Roze


#3

Roze,

We received the replacement in the mail today. Only 2 days after you mailed it! The replacement is working fine.

Thanks so much for your prompt attention to our request. Your Cusomer Service is great!

Best regards,

Tom and Nancy Kirby
Tulsa, OK


#4

Tom and Nancy,

Thanks for the kind words! Glad to know that the replacement is up and running.

Feel free to contact us if you ever need any help or information regarding any of our products. We are here to help!

Regards,
Roze


#5