External monitors are not getting detected

I have been using Pluggable UD-3900 docking station for the past two years.Everything has been working perfectly up until today. I started the laptop and neither of the monitors were working. In windows display settings, it would not detect any external monitors.

I followed all the below steps. But is still not working.

  1. Please disconnect the dock from the system and please disconnect the power cable from the dock so it turns off completely (this is important so the unit resets). Please keep everything disconnected until the last step.
  2. Uninstall any and all software with ‘DisplayLink’ in the title that is present from within the Control Panel -> Programs and Features. Don’t worry if these entries are not present or if the process does not work, please just move onto the next step.
  3. Download and run the DisplayLink Installation Cleaner utility, found here --> https://s3.amazonaws.com/plugable/bin/DisplayLink/DisplayLink+Installation+Cleaner+9.1.1462.exe and ensure it displays “Cleaning Complete” when done (video walk-through if you need it -
  4. Once the Cleaner has been run, reboot the system (even if not prompted to).
  5. Now download and install the 9.0 M1 DisplayLink software driver, found here --(https://s3.amazonaws.com/plugable/bin/DisplayLink/DisplayLink+USB+Graphics+Software+for+Windows+9.2+M3.exe)
  6. Reconnect the power cable to the dock first. Once the dock is powered on (a blue light will be present on the front), reconnect it to your system. If the device is not detected, please reboot the system.

Hello and thank you for posting!

I see that you have also reached out to us directly via support@plugable.com with your Amazon Order ID number and the output of our PlugDebug utility. I have just sent my reply to your direct email.

Moving forward please only respond to us directly via email so we can keep all communication in one place and prevent a duplication of effort.

Thank you,

Bob
Plugable Technologies