2 x UGA-4KDP running 2 x AOC U2868PQU. Not working


#1

i am running 2 x AOC U2868PQU monitors on a Lenovo T410 Model 2537 laptop. I have just bought 2 x UGA-4KDP & connected these via USB 3.0 into a USB3-HUB10C2. Only 1 monitor is connected as instructed via DP cable/Adaptor/USB3 Hub and into Laptop. However it is not turning on. My graphics card is a Intel® HD Graphics 8.15.10.2622. Help is all l can say!


#2

Managed to sort it out. I needed to update the Graphics Driver


#3

Hi Vladimir,

Looks like you updated with a solution right as I was about to post the following steps. Leaving these here in case you do need to perform a clean installation of DisplayLink at any point.

Thanks!
Gary


We’ll want to start with a clean installation of the drivers to make sure they’re in a good state. We’ll do all of the following with the adapter disconnected, until the very last step.

-Disconnect the devices from the computer

-Uninstall DisplayLink Core software from Control Panel->Programs. Don’t worry if this fails, just move onto the next step.

-Download and run the DisplayLink cleaner tool, found here:
http://displaylink.com/techsupport_fi…

-Once the Cleaner has been run, reboot (even if not prompted to)

-Now download and run the latest DisplayLink software, found here:
http://www.displaylink.com/support/sl…

-Reboot, even if not prompted to

-Once you’re back in Windows, reattach the adapter and let it install and update the firmware which should happen automatically.

If the behavior persists after the above, please send an email to support@plugable.com and we can have a look at some log files to better understand the issue.

Thanks!
Gary


#4