Video artifacts on screens


#1

I have noticed quite a few video artifacts on screen when using three displays on my MacBook Pro.

I have a new MacBook Pro with three NEC 22" monitors. Two monitors are setup with DVI to HDMI cables and the third is DVI to DVI. With all three monitors plugged into the Plugable and running the supplied black thunderbolt cable, there are a large amount of white blocks that appear on screen.

I’ve downloaded the latest DisplayLink drivers. Each monitor runs native resolution of 1680x1050.


#2

Hi Jonathan,

Thank you so much for reaching out to us, I am sorry to hear that you are running into this issue, but I would be happy to assist!

We have been following individual performance related issues with most of our DisplayLink based devices, and have been recommended Mac users that they are not compatible, and have been observing and documentation all of this information here - > http://plugable.com/2016/09/21/plugab…

What we have found however is a great improvement in performance and issues when utilizing DisplayLink based devices on Mac Os 10.13 High Sierra. Are you currently utilizing 10.12 still, or have you already made the upgrade to High Sierra?

Thank you for patience,
Marc
Product Owner & Technical Support
www.plugable.com/support


#3

Marc, you guys rock! The upgrade to 10.13 fixed the issues.


#4

Hi Jonathan,

This is so fantastic to hear! I am glad that the upgrade has allowed for performance related issues to be alleviated, and you are having a better experience with our products!

Please do not hesitate to reach out to us directly at support@plugable.com and we would be more than happy to help with any questions or concerns you may have.

Have a wonderful week,
Marc
Product Owner & Technical Support
www.plugable.com/support


#5