UD-3900 not driving 2 monitors on system using Nvidia Optimus technology after Windows 10 Anniversary update


#1

After windows 10 anniversary update UD-3900 rev B2 doesn’t run my 2 monitors. Lenovo Y50-70 Touch machine. When plugging hdmi in to main screen, Nvidia Controll panel won’t start with “you are not currently using a display attached to an Nvidia gpu” error message. Second monitor using dvi interface not detected at all. System worked before Windows update. My system runs either Intel on board graphics or Nvidia GPU using Nvidia Optimus technology.


#2

Hi Bernie,

Thanks for posting, and I would be happy to help with your docking station.

The Nvidia Control panel not recognizing the dock is expected, as it cannot detect USB attached displays. To the behavior after the Windows Anniversary Update, we actually wrote about the next steps here -> http://plugable.com/2016/08/01/window…

If you follow the steps in that post for the clean installation does that help get things working again?

Thank you,

Bob
Plugable Technologies
www.plugable.com/support


#3

I performed several clean installations and tried a second UD-3900.
No luck


#4

Hi Bernie,

Thanks for getting back with the update, and appreciate you taking the time to test with another UD-3900 as that helps us isolate things further.

Our next step is to gather more information from your system. If you would, please keep everything connected (even though the dock is not working) and run our diagnostic utility PlugDebug --> http://plugable.com/support/plugdebug Please email the file it creates to support@plugable.com with ‘For ticket 152593’ in the subject line. This will allow us to examine some log files from your system to help determine the next steps.

Thank you,

Bob


#5