Device not working after windows 10 upgrade!


#1

my plugable uga is not working after windows 10 upgrade, the led light no longer comes on which I think may have been caused from the restarts that installation kept doing…my Amazon order# is
ORDER # 111-1245337-9968229


#2

Hello Vance,

Please try a clean DisplayLink driver installation by doing the following:

  1. Disconnect display adapter from the computer
  2. Uninstall DisplayLink Core software from Control Panel -> Programs. Do not worry if this fails, just move onto the next step.
  3. Download and run the DisplayLink cleaner tool -> http://displaylink.com/support/sla.ph…
  4. Once the Cleaner has been run, reboot (do not close the window until you see the message “Cleaning complete. Press ENTER to end.”)
  5. Now download and run the latest DisplayLink software from our downloads page -> http://www.displaylink.com/downloads/…
  6. Reconnect the display adapter to the computer and test.

Kind regards,
Patric
Plugable Technologies


#3

I tried the steps above through step 6 which worked… until I rebooted. Then I lost both displays again.

Obviously, I don’t want to manually activate both displays every time I close and restart. I’ve been dealing with Plugable support but still no solution that works.

Any suggestions?


#4

I created a new conversation to continue the discussion, as the previous thread was quite a bit older versions of the drivers.

Please reference the new conversation here: Losing Displays on Reboot


#5